Ferran Morán Gay

AFOSANTS

Tornar al llistat de socis d'Afosants
Tornar al Web d'Afosants
Tornar als Forums d'Afosants

Ferran Morán Gay

Nascut a Barcelona. Aficionat a la fotografia de sempre, de forma mes seriosa desde principis dels anys 90.

He fet exposicions a Barcelona, Girona, Sant Adrià del Besòs, Calella, Sitges, Castelldefells, Sant Just Desvern, Sant Quintí de Mediona, Parets, Sant Pere de Ribes, Ripollet i Montcada i Reixac. A Barcelona el C.C La Báscula, el C.C. Casa del Reloj, el C.C. La Cappa, la Biblioteca Municipal Francisco Candel, el Castell de Montjuïc , l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya, l’Ateneu del Clot, l’Espai 30 de la Nau Ivanow ( Photosagrera ), el Lugar del Vino de Sants, el Punt Multimedia de Espanya Industrial, la Biblioteca Vapor Vell, la seu de el CNl de Sant Martí, la Hormigonera Centro Cultural i en el Hotel Eurostars Angli. A Girona en la sala d’exposicions de la Diputació de Girona. A Sant Adrià del Besòs en l´Agrupació Fotogràfica Sant Joan Baptista. A Calella en el FESTIMATGE ( Festival de I´Image de Calella 2014 ). A Sitges en el FOTOMAIG 2014. A Castelldefells a la cafeteria d´Anna Valls. A Sant Just Desvern en el JUNYFOTOGRAFIC 2015. A Parets en el PHOTOGRAFIC 2016. A Sant Pere de Ribes en el GLOBALIZATE GARRAT 2016. A Ripollet en Acció Fotográfica Ripollet i a Montcada i Reixac en Agrupació de Montcada i Reixac.

He sigut Secretari, Vicepresident, Vocal de Concursos i Exposicions i President del Cos de Jurats de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya. Coordinador de l´Equip de Jurats de la Federació Catalana de Fotografia ( F.C.F. ), Coordinador del material d´exposicions de la F.C.F. i membre de la Junta de la F.C.F. Actualment soc Jutge d’Or de la F.C.F., jutge de la Conferación Española de Fotografia ( C.E.F. ), tinc la medalla d’0r de la F.C.F., soci de Photosagrera, Vicepresident, Vocal de concursos i exposicions d’Afosants. Soc soci fundador de l’Associaciò Fotogràfica de Sants ( AFOSANTS )

Tinc una foto publicada en la revista de fotografia DNG, en la numero 59. Em van seleccionar deu fotografies per l’exposició FOTO D’AUTORE de Milán 2012. He realizar el catàlag per la web de ONCOHelp, el Make in off del catàlag 2015 i 2016 i el Photocool de la Pasarela Gaudi 2014 de Immaculada García. També he participat amb fotografíes en el llibre 101 anys del Mercat de Sants de Barcelona i amb el dvd de Harley Days 2014.


Galeria

per veure la galeria fer clic a la imatge

per veure la galeria fer clic a la imatge