Èxit total de l'Exposició "Reflexos"

Fa uns dies que va finalitzar Fotomaig Sitges 2014, l'esdeveniment fotogràfic anual  de la població Barcelonina a on AFOSANTS va ser l'entitat convidada aquest any per participar amb una exposició. Reflexos és la temàtica que dona el nom a aquesta exposició formada per fotografies dels socis. Ja ens han començat a arribar comentaris i valoracions i hem de donar l'enhorabona a tots el socis d'AFOSANTS perquè la crítica està sent molt bona!.

Han passat moltes persones pel Fotomaig i per l'exposició d'Afosants,
i  moltes han parlat de la bona qualitat de "Reflexos"

Des-de l'organització del Fotomaig ens han arribat les primeres impressions i valoracions, i aquestes són molt positives, remarcant la qualitat del conjunt i la coherència visual de l'exposició, tot un èxit pel que sentir-nos orgullosos d'aquesta primera mostra col·lectiva de la nostra associació!

Una de les millor exposicions que hem tingut en els últims anys

Ja s'estan produint les primeres reaccions, i l'Agrupació Fotogràfica del Prat ja ens ha demanat exposar-la, així que al setembre l'exposició viatjarà a aquesta agrupació per que pugui ser visitada per tothom que ho desitgi del 15 de setembre fins al 15 d'Octubre! (dades previstes, pot haver-hi modificacions)

El President de la nostra entitat ha expressat la seva satisfacció amb el resultat de la que esperem sigui només la primera de moltes exposicions de l'entitat i amb la implicació dels socis per poder dur-la a terme

Ha estat una experiència molt gratificant per la implicació dels socis! No només per participar amb les seves fotos, sinó per tot el que hi comporta: preparació i mpressió, muntatge, coordinació, etc... Esperem que sigui només la primera de moltes exposicions d'AFOSANTS!

¡AFOSANTS som tots! Enhorabona socis!!

Leave a comment



CONTACTA AMB NOSALTRES

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA DE SANTS


calendari afosants

 AFOSANTS

Casa del Mig

Carrer Muntadas, 1-5

(Parc de l'Espanya Industrial) 08014 Barcelona

© Afosants.cat