Exposicions de Socis d’AFOSANTS a Juny Fotografic Sant Just

Juny Fotografic

Exposicions de Socis d’AFOSANTS a Juny Fotografic Sant Just

0

El proper dia 28 de maig es dona el tret de sortida de “Juny Fotogràfic”  de Sant Just Desvern, una festa de la fotografia que ens permet gaudir d’exposicions, trobades, tallers i molt més!  Dos dels nostres companys inauguren exposicions!

D’una banda, el nostre company Jorge Llorca ens presenta l’exposició Nu, una mostra en la que destaca el cos humà, un homenatge a la bellesa tant masculina com femenina a on les expressions i el tractament de la imatge fan del visionat d’aquestes imatges tota una experiència
L’éxposició es podrà veure del 28 de maig al 30 de juny a la sala Isidor Cònsul – Can Ginestar

D’altra banda, el company José A. Andrés Ferriz ens presenta Natures Mortes, un recull de 25 fotografies fetes amb les peculiars tècniques que fa servir per captar imatges (escànner, llanterna…), i amb les que aconsegueix un gran impacte visual gràcies al tractament de la llum i el color que fa. No us deixarà indiferents!

Expo, Jorge Llorca   Expo, José A. Andrés

L’exposició es podrà visitar del 28 de maig al 30 de juny a l’Espai d’exposicions de l’Escola de Formació Professional “Antoni Algueró”

A més de les exposicions dels nostres companys es podrà gaudir d’un bon nombre d’exposicions d’altres autors que ens parlen amb les seves imatges de temes tan dispars com l’aviació o la violència de génere a Pakistan.

Aquest es un d’aquells esdeveniments que a qui agradi la fotografia no podrà deixar passar!

Juny Fotogràfic Sant Just · Del 28 de maig al 30 de Juny
Info Exposició Jorge Llorca > anar
Info Exposició José A. Andrés Ferriz > anar
Visitar web junyfotografic.cat > anar
Mirar programa > anar

 

Deixa un comentari