Sortida: 59a Edició Girona, Temps de Flors

Com es nota que arriba el bon temps! i amb ell l'agenda s'emplena d'activitats! Si aquest cap de setmana el teníem complert d'opcions amb la sortida fotogràfica de macro (o no) i amb la sortida fotogràfica històrica, ara us presentem la 59ª edició de "Girona, Temps de Flors", l'esdeveniment anual que omple Girona de Flors i que més visitants porta cada any a la ciutat.

Com  que durant el cap de setmana els carrers s'omplen moltíssim de visitants, el nostre company Ferran Moràn ens proposa anar Dilluns 12 ben aviat per ser-hi a Girona al voltant de les 10h. La idea és anar en tren per evitar els problemes d'aparcament que suposa un esdeveniment d'aquesta magnitud.

Ja ha posat a disposició de tots els socis un fil al fòrum a on poder confirmar l'assistència i establir hora i lloc de trobada per anar a visitar la mostra (anar al fil del fòrum)

Cartell-Girona-Temps-Flors-2014

Cartell Girona Temps de Flors 2014

Del 10 al 18 de maig tindrà lloc aquest esdeveniment, potser un dels més vistosos d'aquest estiu, ja que els carrers, els edificis, patis i racons emblemàtics queden decorats amb motius florals, hortalisses i eines (82 patis, 54 monuments i 9 jardins), un total de 185 projectes florals!

Aquest any Temps de Flors presenta com a novetats l'obertura de la Casa Pastors (antiga audiència, situada al costat de la Catedral) i una exposició inèdita amb obres de 66 artistes vius de la ciutat. L'horari per visitar l'exposició és de 10 a 21 h (excepte els díes 10, 14 i 17 que tanca a les dotze de la nit).

La web de l'esdeveniment presenta problemes (al menys avui),pel que no us puc passar enllaç al programa, però podeu trobar una bona informació a l'article de La Vanguardia que trobareu aquí.

Recorda
Data proposada per la sortida: Dilluns 12 de maig
fil de la sortida: https://www.afosants.cat/forum/showthread.php?tid=47

En un article de l'any passat del blog de rogercasero, ens dóna alguns consells per anar a visitar temps de flors i comparteix una petita col·lecció d'imatges captades per ell durant l'exposició de 2012

  1. Anar amb transport públic
  2. Si vas en transport privat, aparca a les afores
  3. Porta roba i calçat còmodes (atents al sol i la pluja
  4. Consulta l'agenda d'activitats
  5. Reserva taula per dinar/sopar (o porta un entrepà i aigua)
  6. Si pots, ves-hi entre setmana
  7. Càmera amb bateries carregades (jo recomano portar també un angular)
  8. Tingues paciència

També podeu descarregar l'aplicació GironaIn per tenir la informació de l'event al vostre mòbil:
  

¡¡Gaudiu de la sortida!!

 

Leave a comment



CONTACTA AMB NOSALTRES

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA DE SANTS


calendari afosants

 AFOSANTS

Casa del Mig

Carrer Muntadas, 1-5

(Parc de l'Espanya Industrial) 08014 Barcelona

© Afosants.cat