Sortida: Fotografiar Roses al Parc Cervantes

Els nostres companys Jorge Llorca i Ada Roy ens proposen una sortida interessant per aquells amants de la fotografia macro i de flors: Anar a fotografiar roses al concurs de roses noves del roserar Cervantes.

El parc Cervantes compta amb un roserar magnífic de 4 hectàrees i prop de 10.000 rosers amb unes 2.000 espècies diferents de roses, i aquest cap de setmana es celebra (del 9 a l'11 de maig) el 14è Concurs Internacional de Roses Noves. La idea proposada pels nostres companys és d'anar diumenge aviat per poder fer fotos amb més tranquil·litat, ja que es prevéu que al llarg del matí l'assistència de públic vagi en augment.

  • Dia de la sortida: Diumenge 11 de maig
  • Lloc de trobada:  Porta principal del parc (av. Diagonal, 708-716) > veure mapa
  • Hora de trobada: 9:45h

Com arribar?:
Metro L3 (Línia 3 - verda) > Palau Reial
Bus: 7, 33, 60, 63, 67, 74, 75, 78
Tram T1, T2, T3 > Palau Reial

A través del fòrum podeu confirmar l'assistència, quedar amb els companys i fer les consultes que tingueu, ja s'ha obert un fil en relació a aquesta sortida (veure el fil al fòrum)

Que gaudiu d'una Bona Sortida!

[info_box]El Parc: Es va crear l'any 1965 pels arquitectes Lluís Ruidor i Joaquim Casamor, i posteriorment va ser remodelat per tal de realçar-ne els valors botànics, estètics i pedagòcgics. El jardí mostra la història dels rosers a través d’un recorregut principal o eix botànic amb rosers silvestres agrupats segons l’origen geogràfic. A banda i banda es disposen els híbrids, l’origen dels quals són els rosers silvestres. Hi trobem espècies representatives de la història i varietats modernes. Col·leccions de rosers silvestres, d’híbrids antics i moderns, d’enfiladissos i rosers de fragàncies intenses.
L’any 2009 el Roserar de Cervantes va rebre el prestigiós Garden Award Excellence, atorgat per la World Federation of Rose Societies per la seva bellesa, història i valor educatiu. El Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona, que enguany celebra la 14a edició, es va crear l’any 2001 per impulsar la divulgació i projecció del roserar, fidel a la tradició roserística de Barcelona, que es remunta a les primeres dècades del segle passat. Un espai reservat reuneix el rosers guardonats en cada edició de concurs. [/info_box]

 

Leave a comment



CONTACTA AMB NOSALTRES

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA DE SANTS


calendari afosants

 AFOSANTS

Casa del Mig

Carrer Muntadas, 1-5

(Parc de l'Espanya Industrial) 08014 Barcelona

© Afosants.cat