Sortida al Montseny

montseny

Sortida al Montseny

0

Avui portem una proposta de sortida fotogràfica pe’l proper 25 de maig d’allò més interessant, sobretot per aquells a qui els agradi fotografiar la natura en tota la seva esplendor!

montseny-xavier-manrique3

Foto: Xavier Manrique

La proposta ens arriba de mans del nostre company Xavier Manrique, un gran coneixedor de la natura i del Montseny! Aquí és a on ens proposa anar, amb un planin de sortida per gaudir de tot el dia a la muntanya.

En Xavier ens proposa trobar-nos pe’l matí a Santa Fe del Montseny, al pàrquing de davant el restaurant l’avet blau. Els que hi vinguin des de Barcelona, poden quedar al voltant d’una hora i mitja abans de l’hora de trobada al Montseny per anar en grup fins allà, poder coordinar cotxes, etc…

Un cop siguem tots, en guiarà en una caminada pel Montseny fotografiant la natura del bosc, les espècies de flors autòctones i tot el que ens envolti, després parada per dinar i a la tarda ens portarà a les zones per on passa el riu buscant la suavitat de la llum de la tarda per poder fer les millors fotos!

montseny-xavier-manrique2

Foto: Xavier Manrique

Com sempre, al fil del fòrum corresponent a la sortida disposeu de tota la informació i de l’espai per apuntar-vos i per coordinar horaris de trobada, cotxes, etc…

Al fil hi trobareu a més a més, una magnífica presentació que ens ha preparat en Xavier amb les hores que ha previst i l’itinerari de l’excursió, així que no falta de res! Només apuntar la data al calendari, posar-se les sabates de caminar a la muntanya i agafar la càmera! A veure si som capaços de fer alguna foto tan bona com les que podem trobar a la galeria del nostre company!

Resum:

– Dia: 25 de maig (mirar calendari)
– Horaris, lloc de trobada i info. ampliada: al fil del fòrum

Fotografíes: Xavier Manrique

Deixa un comentari