1er Aniversari d'Afosants

L'associació Fotogràfica de Sants fa un any!

El dia 10 de juliol és una data especial, el 10 de Juliol fa exactament un any que Afosants va veure la llum, un any des que un grup d'aficionats a la fotografia reunits al Viena del carrer Pelai de Barcelona, van decidir arrencar aquest meravellós projecte amb la il·lusió de formar un grup d'amants de la fotografia per gaudir de la nostra afició, conèixer gent fantàstica, aprendre i gaudir de grans moments tots junts formant la gran família que avui és AFOSANTS!! Naixía la primera associació fotogràfica del barri de Sants, i uns dies després, el 18 de Juliol el projecte es feia oficial mitjançant la primera injecció de capital per part dels socis fundadors.

Socis-fundadors-afosantsUn any després que es fundar la nostra associació, ja som gairebé un centenar de socis! Una xifra increïble tenint en compte que l'associació fotogràfica de sants encara no té local a on poder desenvolupar la seva activitat... però de ben segur que amb el suport dels socis, les entitats del barri i les noves incorporacions, el consistori aviat ens facilitarà l'espai que tant necessitem per poder fer més activitats (tallers, cursos, xerrades, sessions, exposicions, etc...).

"Afosants: la teva associació fotogràfica i cada dia de més gent!"

Superem obstacles!

A pesar de tot, el fet de no tenir local no ens ha frenat i hem fet un bon nombre de cursos i tallers (fotografia de bodegó amb en Bosco Mercadal, fotografia amb el mòbil a càrrec de'n Jordi Galera, tallers d'il·luminació, photoshop..), moltes sortides fotogràfiques (Codorniu, Circ Raluy, Montseny, Alpens, etc...), hem pogut gaudir d'exposicions dels socis, tant en l'àmbit individual com a col·lectives.

Fins i tot assolim reptes i projectes! Com el projecte fotomercat en col·laboració amb el mercat de Sants i tots els paradistes, un projecte que estem desenvolupant entre els socis amb molta il·lusió i que ens està permetent conèixer a molta gent fantàstica! El resultat serà genial, us informarem!

Tenim molt per agrair!

Als amics que dia a dia passen a formar part d'aquesta gran família, sense els socis aquest projecte no seria possible ni tindria cap sentit! Als nostres amics de la Bodega Bartolí, que ens han deixat "okupar" com a seu el menjador de la bodega tots els dilluns i dimecres a la tarda per poder reunir-nos els socis, rebre als nous membres, entrevistar-nos amb altres entitats, etc... A la gent de Totart que tan aviat com van llegir al diari que la nostra associació no tenía local ens van contactar per oferir-nos l'espai per tallers que tenen al seu local del carrer de sants nº3. A Cotxeres de Sants que, quan es pot, ens cedeixen sala per dur a terme les nostres assemblees, tallers, presentacions... A la comissió de festes del carrer Santa Cecilia per cedir-nos el seu espai per al taller de bodegó amb en Bosco Mercadal. A FotositGES per convidar la nostra entitat a Fotomaig i donar-nos veu com a associació permetent-nos presentar-nos oficialment i amb l'exposició col·lectiva dels nostres socis "Reflexos", al Punt Multimèdia a la Casa del Mig del parc de l’Espanya Industrial que, desde fa unes setmanes ens cedeixen un dels seus espais per poder dur a terme les reunions de dimecres i amb els qui podrem organitzar activitats i cursos per continuar creixent i aprenent. I a tots els que en han escoltat i ens han oferit espais, facilitat visites, exposicions.

"...sense els socis aquest projecte no seria possible ni tindria cap sentit"

Continuem millorant, continuem creixent!

Queda molt camí per recórrer, moltes coses a fer, molt per millorar i molt per créixer. No hem fet més que posar la primera pedra, hem fet el primer pas, i en aquest any ens hem consolidat com una associació amb totes les de la llei, però seguirem treballant i lluitant per continuar passant-ho bé, seguir gaudint d'aquesta afició meravellosa que ens uneix a tots els amics que conformen Afosants.

Perquè tots participem,
perquè tots tenim veu,
perquè tots fem Afosants,
Perquè Afosants som tots!!

Desa un comentari!

Ens agradaría que compartissis les teves sensacions, emocions i opinions d'aquest primer any de vida d'afosants!  (Ho pots fer mitjançant el formulari que hi trobaràs aquí a sota, al final de pàgina)

Gràcies, Gràcies, Gràcies! i per molts anys Afosants!

Leave a comment



CONTACTA AMB NOSALTRES

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA DE SANTS


calendari afosants

 AFOSANTS

Casa del Mig

Carrer Muntadas, 1-5

(Parc de l'Espanya Industrial) 08014 Barcelona

© Afosants.cat