Sortida Nadalenca - Llums de Nadal

Un any més el Nadal pica a la nostra porta, ja són aquí les campanyes nadalenques, els sopars de Nadal, l'anunci de "la loteria" i tot alló que ens fa sentir el Nadal com les llums, que per aquestes dates il·luminen les nostres ciutats i que les tornen llocs plens de màgia, llums i colors.

Aquesta és una època de l'any en que podem gaudir la fotografia d'una manera molt especial, ja que els racons que tan bé hi coneixem i pels que hi transitem habitualment es transformen per oferir-nos la seva cara més especial. És per això, que us proposem una sortida fotogràfica nadalenca en que farem un recorregut pels carrers del centre de Barcelona per captar amb les nostres càmeres aquestes instantànies tant meravelloses

Descripció de la sortida

El proper dissabte 06 de desembre ens trobarem al Portal de l'Àngel amb la plaça Catalunya (Banc d'Espanya) i farem un recorregut pels carrers il·luminats i decorats de Nadal pel centre de Barcelona, passant pel portal de l'Àngel, les rambles, la catedral, etc... Aquesta és una sortida oberta a tothom, socis i no socis d'afosants que hi vulguin passar una molt bona estona fotografiant el nadal en bona companyia! No us ho perdeu, esteu tots/es convidats!!

Equip recomenat:

  • Càmera fotogràfica
  • Trípode
  • Disparador
  • Bateries ben carregades
  • Targeta de memòria amb espai
  • Roba d'abrigar
  • Moltes ganes de passar-ho bé!

Resum dades:

Dia: 06 de desembre de 2014
Hora: 18:00h
Lloc de trobada: Banc d'Espanya - Plaça de Catalunya 17 (cantonada Portal de l'Àngel) (mapa)
Sortida oberta a tothom!

Leave a comment



CONTACTA AMB NOSALTRES

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA DE SANTS


calendari afosants

 AFOSANTS

Casa del Mig

Carrer Muntadas, 1-5

(Parc de l'Espanya Industrial) 08014 Barcelona

© Afosants.cat