Inauguració "El món del Ferrocarril" - Expo Col·lectiva de socis

Hi ha poques coses a la vida que facin més il·lusió que el moment de presentar al món un nou projecte, i a Afosants estem súper il·lusionats, perquè un nou projecte creat pels socis veurà la llum el proper dijous 28 de juny! Es tracta de l'exposició col·lectiva de socis d'Afosants "El món del Ferrocarril"!! Una exposició fotogràfica formada per fotografíes dels nostres socis en que cadascun d'ells aporta la seva particular visió d'un tema que inevitablement està fortament lligat a la nostra associació i al nostre barri: El ferrocarril.

Aquesta és la tercera exposició col·lectiva d'afosants, que espera aconseguir tant d'èxit com vàrem aconseguir les seves precursores (Reflexos i 12/24) i serà inaugurada dintre del marc del "Juny Fotogràfic de Sant Just" (a on es celebren activitats dedicades a la fotografia i es fan múltiples exposicions) que tindrà lloc entre el 28 de maig i el 30 de juny.

Esteu convidats a la inauguració de la nostra exposició!

L'acte d'inauguració del Juny Fotogràfic serà el 28 de maig a la Masia Can Ginesta, a les 20h (Carrer Carles Mercader, 17) i la nostra exposició es podrà visitar a la sala d'exposicions Utopía del Casal de Joves (Av. de la Industria 34)

Resum d'ubicació i horaris de l'exposició:

Si no pots venir a la inauguració, pots apropar-te fins al 30 de juny

Casal de Joves
Salad'Exposició: Utopia
Av. de la Indústria, 34
Tel. 93 371 02 52
Com arribar?
Mapa: mirar mapa
B
us: 63, 157
Horaris
Dilluns i dimecres matí tancat
Dimarts, Dijous i divendres matí d'11 a 14h
De dilluns a divendres 17 a 22h
Dissabte 10 a 14h
Diumenge 10 a 14h

Leave a comment



CONTACTA AMB NOSALTRES

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA DE SANTS


calendari afosants

 AFOSANTS

Casa del Mig

Carrer Muntadas, 1-5

(Parc de l'Espanya Industrial) 08014 Barcelona

© Afosants.cat