Inauguració Expo "Estimat Amades"

Cartell Joan Amades LogosEl proper 4 de juliol a les 18h s'inaugura una exposició molt especial, dedicada a un dels més reconeguts folkloristes, l' exposició "Estimat Amades" i protagonitzada per un grup de menbres d'Afosants!

La inauguració serà a El Jardí, Carrer Pi i Maragall 14-20 de Sant Quintí de Mediona a les 18:00h

Joan Amades, el més reconegut folkloriste de les nostres terres, qui es va dedicar a la tasca de donar a conèixer la cultura popular i les tradicions de la nostra terra, va néixer a la coutat de Barcelona el 23 de juliol de 1890. En motiu del seu 125é aniversari, un grup d'aficionats a la fotografia li rendeixen homenatge mitjançant imatges d'aquesta cultura popular que en Amades donava a conèixer a la resta del món.

Els autors de les fotografíes que conformen l'exposició (José A. Andrés Ferriz, Dolores Bañón, Manel Benavente, Tere Benavente, Pilar Castillo, Agustí Codinach, Maite Dalmau, Gastón Estruch, Mª del Mar López, Alfredo Miguel, Albert Planàs i Francesc Reina) ofereixen aquest particular homenatge mitjançant un conjunt de magnífiques fotografíes en que s'hi representa aquesta cultura popular catalana tan variada i especial que en Amades difonia a través de les seves obres.

No us perdeu aquesta fantàstica mostra a partir de dissabte 04 de Juliol a les 18h.

Per a més informació, podeu consultar la nota de premsa aquí

Cartell-Joan-Amades

 

Leave a comment



CONTACTA AMB NOSALTRES

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA DE SANTS


calendari afosants

 AFOSANTS

Casa del Mig

Carrer Muntadas, 1-5

(Parc de l'Espanya Industrial) 08014 Barcelona

© Afosants.cat