Temes per al Social d’Afosants 15/16

temas-social-2015-16

Temes per al Social d’Afosants 15/16

0

Fa uns dies que vam celebrar la segona Diada d’Afosants coincidint amb el segon aniversari de la nostra Associació i, com ja vàrem fer en la primera edició, vam realitzar l’entrega de premis del social 2014/2015!

Ara que venen les vacances per a la majoria de nosaltres, és un gran moment per donar a conèixer els temes de la que serà la tercera edició del Social, i que puguèu aprofitar les vacances per anar traient punta al cervell i pols a la càmera.

Així que, sense més misteris, us anunciem que els temes que s’hauran d’afrontar al Social d’Afosants 2015/2016 són els següents!:

 • Octubre: Tema lliure
 • Novembre: Macro
  Definició: Sistema fotogràfic que permet obtenir fotografies d’objectes molt petits, ampliats directament per l’objectiu de la càmera.
 • Desembre: Moviment
  Definició: Imatge en la qual s’aprofita el desplaçament d’un objecte, persona o animal per fer una fotografia en la qual el moviment generi expressivitat. S’ha de distingir una fotografia en moviment d’una moguda.
 • Gener: Profunditat de Camp
  Definició: És la distància per davant i per darrere del punt enfocat que apareix amb nitidesa en una foto. S’haurà de veure el desenfoc per davant o per darrere.
 • Febrer: Bodegons
  Composició d’objectes inanimats, generalment extrets de la vida quotidiana, que poden ser de la naturalesa o fets per l’home, en un espai determinat.
 • Març: Retrat
  Representació d’una persona de mig cos.
 • Abril: Contrallum
  Aspecte d’ una cosa o persona vista des-del costat oposat a la llum, de manera que quedi obscura.
 • Maig: Arquitectura Exterior (edificis, no ponts)
  Fotografia d’exteriors d’edificis, de l’estructura, etc…

Així que ja podeu posar a treballar el cervell i aguditzar la vista, que a l’Octubre comencem amb la pròxima edició!

ATENCIÓ: No es podrà començar a penjar les fotos per al social fins al setembre (estem optimitzant el sistema). Tan bon punt es puguin començar a pujar les fotos us avisarem :)

Consulta les bases del social aquí

Deixa un comentari