Temes per al Social d'Afosants 15/16

Fa uns dies que vam celebrar la segona Diada d'Afosants coincidint amb el segon aniversari de la nostra Associació i, com ja vàrem fer en la primera edició, vam realitzar l'entrega de premis del social 2014/2015!

Ara que venen les vacances per a la majoria de nosaltres, és un gran moment per donar a conèixer els temes de la que serà la tercera edició del Social, i que puguèu aprofitar les vacances per anar traient punta al cervell i pols a la càmera.

Així que, sense més misteris, us anunciem que els temes que s’hauran d’afrontar al Social d’Afosants 2015/2016 són els següents!:

  • Octubre: Tema lliure
  • Novembre: Macro
    Definició: Sistema fotogràfic que permet obtenir fotografies d'objectes molt petits, ampliats directament per l'objectiu de la càmera.
  • Desembre: Moviment
    Definició: Imatge en la qual s'aprofita el desplaçament d'un objecte, persona o animal per fer una fotografia en la qual el moviment generi expressivitat. S'ha de distingir una fotografia en moviment d'una moguda.
  • Gener: Profunditat de Camp
    Definició: És la distància per davant i per darrere del punt enfocat que apareix amb nitidesa en una foto. S'haurà de veure el desenfoc per davant o per darrere.
  • Febrer: Bodegons
    Composició d’objectes inanimats, generalment extrets de la vida quotidiana, que poden ser de la naturalesa o fets per l’home, en un espai determinat.
  • Març: Retrat
    Representació d’una persona de mig cos.
  • Abril: Contrallum
    Aspecte d' una cosa o persona vista des-del costat oposat a la llum, de manera que quedi obscura.
  • Maig: Arquitectura Exterior (edificis, no ponts)
    Fotografia d’exteriors d’edificis, de l’estructura, etc...

Així que ja podeu posar a treballar el cervell i aguditzar la vista, que a l’Octubre comencem amb la pròxima edició!

ATENCIÓ: No es podrà començar a penjar les fotos per al social fins al setembre (estem optimitzant el sistema). Tan bon punt es puguin començar a pujar les fotos us avisarem :)

Consulta les bases del social aquí

Leave a comment



CONTACTA AMB NOSALTRES

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA DE SANTS


calendari afosants

 AFOSANTS

Casa del Mig

Carrer Muntadas, 1-5

(Parc de l'Espanya Industrial) 08014 Barcelona

© Afosants.cat