Inauguració Expo "EL món del Ferrocarril" a Sants

L'última exposició col·lectiva creada per socis d'Afosants en la que es rendeix homenatge a un element tan emblemàtic del Sants com és el ferrocarril, arriba al barri!

Després del flamant estrena i la gran rebuda que va tenir l'exposició al Juny Fotogràfic fa uns mesos, ara toca el torn de passar per casa per que tots els veins del barri i tots aquells que es volguin apropar a gaudir-la ho poguin fer.

Aquesta és la tercera exposició col·lectiva d’afosants, que espera aconseguir tant d’èxit com vàrem aconseguir les seves precursores (Reflexos i 12/24) i va ser inaugurada per primera vegada dintre del marc del “Juny Fotogràfic de Sant Just” d'aquest any. Una exposició en la que socis d'Afosants fan un homenatge a tot un símbol del barri: el ferrocarril. Mitjà de transport de persones i mercaderies que ha marcat l'evolució del barri de Sants al llarg de la història.

L'Exposició s'inaugurarà el proper dia 28 d'octubre al punt multimèdia Casa del Mig del Parc de l'Espanya Industrial a les 20h i esteu tots convidats!!

No deixeu de visitar aquesta exposició!

Dades:

Inauguració: Dimecres 28 d'Octubre de 2015
Hora: 20:00h
Lloc: Punt Multimèdia - Casa del Mig (Parc de l'Espanya Industrial). C. Muntadas 5, 08014 Barcelona
Horari de Visita: dilluns a divendres de 17 a 21h
Romandrà fins: el 21 de novembre de 2015

 

Leave a comment



CONTACTA AMB NOSALTRES

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA DE SANTS


calendari afosants

 AFOSANTS

Casa del Mig

Carrer Muntadas, 1-5

(Parc de l'Espanya Industrial) 08014 Barcelona

© Afosants.cat