Bases concurs “Els Nostres Carrers”

Cartell Els Nostres Carrers

Bases concurs “Els Nostres Carrers”

0

 Benvolguts socis! A aquestes alçades segurament la majoria coneixeu les exitoses exposicions col·lectivas “Refleixos” i “El mon del Ferrocarril”, doncs bé, ara us proposem fer una altra exposició col·lectiva, aquesta vegada com tema “Els nostres carrers” – Street fotografia on sigui present el factor humà.

Com que som molts socis i no hi pot haver espai a l’exposició per posar fotografies de tots els socis, la selecció d’aquestes es durà a terme mitjançant un concurs que es regirà per les següents bases

Bases selecció d’obres per a l’Exposició “Els Nostres Carrers”

Participants: Tots els socis d’AFOSANTS.

Tema: Els Nostres Carrers.

Obres: Una per autor. La fotografia ha de ser presa i propietat de l’autor.

Tècnica i format : La foto serà en monocrom, en archivo jpg a 300 ppi i amb una resolució pel costat més petit de 2400 píxels. Les fotografies que no s’ajustin als requisits seràn desqualificades.

Enviament: La imatge es presentarà a través de la web d’AFOSANTS a l’apartat de l’intranet que s’obrirà a tal efecte (aqui). Les fotografies no poden anar signades ni amb marques d’aigua que puguin identificar al seu autor, doncs serà motiu de desqualificament.

JuratTres jurats de reconegut prestigi fotogràfic

Exposició : Les 24 fotos seleccionades seran impreses per a ser muntades en paspartú de 50×40 en vertical.

Notes: Qualsevol incidència no prevista a les bases serà resolta per la Junta Directiva. La participació al concurs comporta l’aceptació de les bases.

Les fotografies seleccionades seran utilitzades per AFOSANTS per a realitzar exposicions i cartells de promoció de l’entitat.

Els autors mantindran tots els drets legals de les seves obres.

Calendari

DATES
Termini d’admissió > 20 de Març de 2016 23:59
Veredicte > 20 a 27 de Març 2015
Comunicació Veredicte > 27 de Març de 2016

¿Vols descarregar les bases?

Descarregar el PDF


Foto portada: Gaston Ariel Estruch

Deixa un comentari