Conferència sobre el 20th MontPhoto

El proper dimecres 2 de Març, la Mònica Busquets ens explicara que es i com funciona elconcurs internacional de Fotografia de Natura MontPhoto 2015, obert a fotògrafs aficionats i professionals de tot el món, organitzat per l’Associació MontPhoto.

Des de fa 19 anys, la nostra missió és valorar i difondre l’art de la fotografia i promoure la defensa mediambiental, el conservacionisme i l’ecologisme.

El concurs premia l’excelència en les fotografies. Desitgem veure imatges innovadores i inspiradores. Llocs desconeguts, noves visions dels éssers vius, comportaments sorprenents o noves interpretacions del ja conegut. Busquem una mirada que documenti la diversitat, la bellesa, el misteri i la fragilitat de la Montphoto Afosantsvida en el planeta.

MontPhoto aposta pel respecte a la Natura, per això les imatges presentades al concurs han de reflectir amb fidelitat les situacions naturals, respectant l’originalitat de l’entorn, la conservació dels éssers vius en el seu hàbitat, evitant el sofriment, la pertorbació o les interferències en el seu comportament.

Us hi esperem!!

 

Leave a comment



Activitats Març 2016

8 anys ago

[…] Conferència: Ens explicaran que es i com funciona el concurs. Ponent: Mònica Busquets Horari: 19:30 a 21:00 Lloc: Punt Multimèdia (mapa) Per mes Info fent clic aqui […]

CONTACTA AMB NOSALTRES

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA DE SANTS


calendari afosants

 AFOSANTS

Casa del Mig

Carrer Muntadas, 1-5

(Parc de l'Espanya Industrial) 08014 Barcelona

© Afosants.cat