Sortida pràctica fotografia de natura a RIELLS DEL MONTSENY

RIELLS DEL MONTSENY

Sortida pràctica fotografia de natura a RIELLS DEL MONTSENY

1

Després de la xerrada del nostre company Xavier Manrique, aquí tenim una sortida per posar en pràctica tot allò que ens ha comentat.

Partirem des d’aquest petit poble i segurament el més encantador del Montseny on hi ha una bonica església. Els primers minuts seguirem un camí ample fins arribar al riu, aquí ja trobarem una petita cascada al costat d’un pont. A partir d’aquest moment anirem seguint el riu per camins primer més amplis i després més petits, en alguns punts caldrà creuar sobre pedres que ens ho permetran. Tot el recorregut és força bonic i més en aquesta època de l’any, podrem veure a més un gran castanyer i tota la flora que durant la primavera creix. El punt final del recorregut serà un dels racons més bonics del Montseny on hi ha una preciosa cascada. Opcionalment per al que ho vulguin ens podrem apropar al Gorg Negre.

L’excursió fotogràfica durarà tot el dia, serà de motxilla, cadascú es portarà el seu entrepà o ho desitgi per a esmorzar, menjar i beure.

Hora de trobada: a les 9 del matí començarem a caminar

Transport: vehicle propi

El punt de trobada: I inici de l’excursió serà davant de la caseta d’informació turística a la mateixa entrada del poble de RIELLS DEL MONTSENY  (mapa)

Coordenades caseta d’informació: 41.776651505,2.512362

Hi ha obert un fil al fòrum per fer la llista d’assistents i cal apuntar-se allà qui estigui interessat en anar-hi. (Fòrum)

 

Consultes: info@afosants.cat

Deixa un comentari