Xerrada i presentació del llibre “Fotografiar amb Mal Temps” per Eduardo Blanco

Portada Plana

Xerrada i presentació del llibre “Fotografiar amb Mal Temps” per Eduardo Blanco

0

Dimarts que ve dia 13 de juny a les 19h. a la casa del mig podrem gaudir de la xerrada i presentació del llibre d’Eduardo Blanco “Fotografiar amb Mal Temps”

Aquesta obra està especialment indicada per a aquells afeccionats a la fotografia que desenvolupen la seva activitat a l’aire lliure i per als apassionats de la meteorologia que desitgen millorar la seva tècnica fotogràfica.

L’autor analitza les diverses condicions climàtiques i els fenòmens físics que es produeixen en la naturalesa (núvols, tempestes, eclipsis, boira, meteors òptics, aurores polars, volcans, terratrèmols, etc.), i aporta consells pràctics per treure’ls partit. Per a això, es basa en la seva experiència com a fotògraf professional, ja que ha treballat aquesta temàtica durant diversos anys visitant llocs com el desert del Sahara, la selva de l’Amazones, el massís dels Alps o el cercle polar àrtic, sense oblidar el que succeïa al costat de la seva casa.

A més de valuosos recursos tècnics, en aquest llibre trobaràs una variada galeria d’imatges que inspiraran les teves properes sortides fotogràfiques.

Activitat oberta i gratuita

Horari: 19:00 a 21:00
Lloc: Punt Multimèdia (mapa)

Deixa un comentari