Sortida a la Boqueria i Street Photo

Pel pròxim dia 28 de febrer, us proposem una sortida fotogràfica d'allò més interessant! Anirem a fer fotos al Mercat de la Boqueria i a practicar Street Photo pel barri antic!

El responsable d'activitats en Josep Gabaldà, ha aconseguit l'autorització necessària per poder anar a fer fotos en grup, i poder passar una excel·lent jornada fotografiant les meravelloses parades i l'ambient del mercat més emblemàtic de la nostra ciutat.

Ens trobarem a la porta principal del mercat (La Rambla, 91 - mapa), un cop allà ens dividirem en grups més petits per repartir-nos pel mercat. Després de fer fotos al mercat, sortirem a fer un volt per practicar de Street Photo a on en Juan Carlos Pascual donarà continuïtat a la xerrada que ens va donar el passat 04 de febrer sobre aquesta interessantíssima disciplina fotogràfica.

[info_box]
Molt Important!

  • Activitat amb places limitades: Cal apuntar-se mitjançant el formulari que hi trobareu a continuació (per la part de fotografiar el mercat)
  • L'activitat està limitada a 25 persones, donat que no podem posar-nos a col·lapsar els passadissos del mercat que ja de per si compten amb un espai de pas reduït.
  • L'ús de Flaix i trípode està prohibit a l'interior del mercat (per raons òbvies d'espai i per no enlluernar als comerciants constantment).
    [/info_box]

mercat-de-la-boqueriaFormulari d'inscripció:

[contactform email="activitats@afosants.cat" subject="Inscripció Sortida Boqueria i Street Photo" success="La teva sol·licitud ha estat enviada! T'enviarem un correu electrònic per confirmar que hi ha places disponibles!"]
[name label="Nom" required="true"]
[name label="Cognom" required="true"]
[email label="e-mail" required="true"]
[name label="Número de Soci" required="true"]
[textarea label="Comentaris, preguntes..."]
[/contactform]

Resum de dades:

Dia: 28 de febrer de 2015
Hora de trobada: 9:00h
Lloc de trobada: La Rambla, 91 (porta principal del mercat) mapa  
Places disponibles: 25 places (es farà la reserva en rigorós ordre d’inscripció - límit de places per fotografiar al mercat)
Dubtes / Consultes: activitats@afosants.cat
Inscripció: Necessària
Activitat per a socis d'Afosants

 

Foto: Josep Gabaldà

 

Leave a comment



CONTACTA AMB NOSALTRES

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA DE SANTS


calendari afosants

 AFOSANTS

Casa del Mig

Carrer Muntadas, 1-5

(Parc de l'Espanya Industrial) 08014 Barcelona

© Afosants.cat