Espais de Color i Papers per a Impressió

espais-color-i-papers-impressio

Espais de Color i Papers per a Impressió

0

Com ja us avançàvem en el post de la programació de la nostra associació per al mes d’Abril, dimecres dia 8 tenim una xerrada-taller molt interessant sobre els espais de color i els diferents papers per a impressió!

En aquesta xerrada aprendrem quines coses tenir en compte a l’hora d’editar i preparar les nostres fotografies de cara a què el resultat de la impressió sigui el perfecte en funció del resultat que vulguem aconseguir, perquè tan important és fer i processar una fotografía com escollir bé l’espai de color i el paper en el que li donarem vida de forma física, ja que una mala elecció en algun d’aquest aspectes pot provocar que la nostra fotografia no llueixi com cal un cop la tenim en paper. Així doncs, si vols que les teves fotos quedin perfectes quan les imprimeixis (o les pengis a la teva galeria online), no et pots perdre aquesta xerrada tan important com interessant!

Dades Taller-Xerrada:

Dia: Dimecres 08 d’abril de 2015
Lloc: Punt Multimèdia – Parc de l’Espanya Industrial
Hora: 19:30 a 21h
Ponents: Mischa Gerber i Albert Planàs

Deixa un comentari