Inauguració Expo “Estimat Amades” a Llibreria Claret

L'exposició fotogràfica dedicada a en Joan Amades continúa la seva ruta i arriba a la Llibreria Claret, al cor de la ciutat comtal per continuar cultivant una fantàstica acollida.

Ja son molts els que han pogut gaudir d'aquest fantàstic recull d'imatges, i ara, després d' estar exposada al barri de Santsa Sant Quintí de Mediona arriba al centre de Barcelona per que siguin molts més els que la puguin gaudir!

Com ja hem explicat en els anuncis corresponents de les anteriors localitzacions, aquesta exposició està dedicada a un dels més reconeguts folkloristes, qui es va dedicar a la tasca de donar a conèixer la cultura popular i les tradicions de la nostra terra, va néixer a la coutat de Barcelona el 23 de juliol de 1890. En motiu del seu 125é aniversari, un grup d’aficionats a la fotografia membres d’Afosants li rendeixen homenatge mitjançant imatges d’aquesta cultura popular que en Amades donava a conèixer a la resta del món. i protagonitzada per un grup de

La inauguració serà a la Llibreria Claret (Carrer Roger de Lluria 5 – 08010 Barcelona) a les 19:30h.

Els autors de les fotografíes que conformen l’exposició (José A. Andrés Ferriz, Dolores Bañón, Manel Benavente, Tere Benavente, Pilar Castillo, Agustí Codinach, Maite Dalmau, Gastón Estruch, Mª del Mar López, Alfredo Miguel, Albert Planàs i Francesc Reina) ofereixen aquest particular homenatge mitjançant un conjunt de magnífiques fotografíes en que s’hi representa aquesta cultura popular catalana tan variada i especial que en Amades difonia a través de les seves obres.

No us perdeu una nova ocasió de gaudir aquesta fantàstica mostra!

Per a més informació, consulteu el cartell aquí

Expo-Amades-LlibreriaClaret-w

Leave a comment



CONTACTA AMB NOSALTRES

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA DE SANTS


calendari afosants

 AFOSANTS

Casa del Mig

Carrer Muntadas, 1-5

(Parc de l'Espanya Industrial) 08014 Barcelona

© Afosants.cat