Conferència sobre Fotografía de Fauna.

Flyer Fauna

Conferència sobre Fotografía de Fauna.

1

Conferència sobre Fotografía de Fauna

Pinguino Papua e hijo_800 Xerrada: Conferència sobre Fotografía de Fauna.
Ponent: Manel Peiro

Horari: 19:30 a 21:00
Lloc: Punt Multimèdia (mapa)Pirarucu_800

El nostre company i amic, en Manel Peiro Mir que també es membre de AEFONA (Asociación Española de Fotógrafos de laNaturaleza)  de SCFN (Societat Catalana de Fotògrafs de Natura) y de PSA (Photographic Society of America) ens farà una xerrada sobre Fotografía de Fauna

La xerrada està orientada a poder respondre les preguntes que tots podem fer sobre les fotografies d’animals. Podem fer fotografies d’animals des de un estudi, al carrer, al camp, al zoo o llocs tan remots com l’Antàrtida. Es per això que pot ser un tipus de fotografia molt agraït i molt variat.

Pescando_800¿Quina motivació podem tenir? . Consells, tècniques, equip, llocs, límits i tabús. Aquestes son algunes de les temàtiques que analitzarem per tal de ajudar introduir-vos a un mon ampli i meravellós de la fotografia d’animals.

Croac_800 Analitzarem aquesta faceta fotogràfica tant des de la vesant de fotògraf de natura, com de fotògraf artístic. Dues formes d’entendre un mateix model que generen un resultat molt diferent.

Us hi esperem!!Acechando_800

Deixa un comentari