SORTIDA FOTOGRÀFICA FESTA DEL ESPÍGOL

Benvolguts socis:

El proper dissabte 16 de juny gaudirem d'una sortida fotogràfica coincidint amb el moment d'auge de la floració de l'espígol, al PARC DE LES OLORS DEL SERRAT a Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental). L’experiència és única, no només per les fragàncies, i l'oportunitat de fotografiar un dels pocs camps d’espígol de Catalunya al capvespre o gaudir de la varietat de plantes i flors si no també per la oportunitat de fotografia de les formes colors i varietats d’insectes que trobarem. Anirem en torn de tarda per tal de no passar tanta calor com al matí ja que no hi ha ombra per protegir-se del sol, per la qual cosa ens trobarem amb l’hora blava i a més hi ha previst un taller de cuina i sopar allà mateix. I no us oblideu de portar el trípode!-

La Xarxa de Parcs de les Olors, proposen un model de desenvolupament rural sostenible. Espais rurals marginals, però situats en indrets accessibles d’interès paisatgístic, poden trobar en la creació d’un Parc de les Olors una manera de valoritzar-los amb una inversió assequible i una intervenció mínima. El cultiu de plantes aromàtiques i medicinals que es fa a cada Parc respon als criteris de l’agricultura ecològica. Es tracta de conservar el concepte, el sistema d’organització i el rigor que aporta la marca, però, a la vegada, tant en el disseny de cada Parc com en el seu programa d’activitats i productes, s’hi preveuen les adaptacions necessàries relacionades amb el propi entorn: el paisatge i el clima específics, l’espai disponible, la localització, el model de gestió i el mercat. L’establiment de ponts i oportunitats directes entre productors i consumidors es reforça perquè cada Parc de les Olors és un jardí visitable, on es poden fer visites guiades, tallers, cursos etc. Així mateix, es poden comprar els productes de la marca a la pròpia agrobotiga de cada parc. www.parcdelesolors.com

Dia: 16 de juny 2018

Transport: vehicle propi, distància de Barcelona 43 quilòmetres aproximadament.

Hora de trobada a: 17:45h. De la tarda com a més tard, per poder entrar a les 18h.

PUNT DE TROBADA: Parc de les Olors del Serrat. Carrer Salve Regina s/n. 08187 Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental) (mapa)

Horaris :

  • Inici de l’activitat 18 a 19:30h.: visita adaptada al nostre interès de fer fotos. Recorregut pel jardí visitable amb comentari entorn les diferents espècies, i paral·lelament podrem anar fent fotos.
  • Taller de cuina  19:30-21h .: amb productes naturals i herbes medicinals de l’hort.
  • Sopar   21h. que acostuma a ser un menú degustació que vosaltres haureu ajudat a posar-hi el toc de les herbes i consisteix en:
    Entrants: Mojito i xips de sàlvia amb un acompanyament de patés vegetals amb torradetes
    Primers: Amanida de l'hort i pasta
    Segon: LLom amb salsa d'ametlles
    Postres: Pastís i gelat.
    Infus i cafès inclosos i per veure aigua, sangria i qui vulgui cervesa del parc la paga a part.

IMPORTANT  Hi ha obert un fil al fòrum per fer la llista d’assistents i cal apuntar-se allà qui estigui interessat en anar-hi. (Fòrum) Inscripcions fins al dissabte 12 de maig (es pot portar acompanyant) És important saber quanta gent està interessada per reservar places.

Preu per persona: 20.- €

Pagament: En mà els dimarts de reunió o Transferència bancària al compte: La Caixa ES21 2100 0809 6002 0075 8352. Titular: Associació Fotogràfica de Sants / AFOSANTS (s’ha de fer constar OBLIGATÒRIAMENT el nom i cognoms del soci en el resguard d’ingrés i afegir DONATIU ESPÍGOL).

Consultes: info@afosants.cat

 

Leave a comment



CONTACTA AMB NOSALTRES

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA DE SANTS


calendari afosants

 AFOSANTS

Casa del Mig

Carrer Muntadas, 1-5

(Parc de l'Espanya Industrial) 08014 Barcelona

© Afosants.cat