Inauguració Expo “Estimat Amades” a Sants

expo-amades-puntmultimedia

Inauguració Expo “Estimat Amades” a Sants

3

El 02 de setembre arriba a casa l’exposició “Estimat Amades” desrpés d’estar exposada a Sant Quintí de Mediona.

Dedicada a un dels més reconeguts folkloristes, qui es va dedicar a la tasca de donar a conèixer la cultura popular i les tradicions de la nostra terra, va néixer a la coutat de Barcelona el 23 de juliol de 1890. En motiu del seu 125é aniversari, un grup d’aficionats a la fotografia membres d’Afosants li rendeixen homenatge mitjançant imatges d’aquesta cultura popular que en Amades donava a conèixer a la resta del món. i protagonitzada per un grup de

La inauguració serà al Punt Multimèdia – Casa del mig al parc de l’Espanya Industrial (Carrer Muntadas 1-5 – 08014 Barcelona) a les 20:00h, i l’exposició romandrà fins el 26 de setembre.

Els autors de les fotografíes que conformen l’exposició (José A. Andrés Ferriz, Dolores Bañón, Manel Benavente, Tere Benavente, Pilar Castillo, Agustí Codinach, Maite Dalmau, Gastón Estruch, Mª del Mar López, Alfredo Miguel, Albert Planàs i Francesc Reina) ofereixen aquest particular homenatge mitjançant un conjunt de magnífiques fotografíes en que s’hi representa aquesta cultura popular catalana tan variada i especial que en Amades difonia a través de les seves obres.

No us perdeu aquesta fantàstica mostra!

Per a més informació, consulteu el cartell aquí

Expo-Amades-Afosants-w

 1. Roger
  Roger09-29-2015

  Benvolguts/des,

  Vull fer difusió d’aquesta exposició però no sé on i fins quan s’està exposant en aquests moments (o properament). M’ho podríeu dir?

  Gràcies,

  Roger Costa

  • Carlos Gimenez
   Carlos Gimenez09-29-2015

   Hola Roger,

   Tal com indiquen el text i el cartell, l’exposició va estar exposada del 02 fins el dia 26 de setembre al punt multimèdia del parc de l’Espanya industrial (seu d’afosants). Us anirem informant de propers emplaçaments 😉

   –Actualització–

   Ja tenim nou emplaçament per a la exposició: a partir del 02 d’octubre a les 19:30h (inauguració) estarà a la llibreria Claret – Roger de Lluria 5 – 08010 Barcelona
   http://www.afosants.cat/web/2015/09/inauguracio-expo-estimat-amades-a-llibreria-claret/


   Salut!

Deixa un comentari